Naverkoop

Autobedrijf GVG in Sint-Gillis-Waas heeft bovenop de door PSA Citroën/Ds erkende naverkoopwerkplaats, ook een universele Bosch Car Service werkplaats. 4AllCars Garage  genaamd. Hier kunnen alle merken auto’s & bestelwagens tot 3.5 Ton terecht voor onderhoud, reparaties, Carrosserie & Carwash. 

  1. Wij zijn erkend naverkooppunt voor Citroën & Ds (Netwerk PSA). 

  2. Wij zijn erkend naverkooppunt voor Bosch Car Service Center (Netwerk Multimerk wagens en lichte vracht tot 3,5 Ton).

1. Wij zijn erkend naverkooppunt door Citroën & Ds. (Netwerk PSA dat een groep is van verschillende automerken ; Ds Automotive, Peugeot, Citroën, Opel, Vauxhall).

 

Voorzie uw Citroën en/of  Ds Automotive van de beste zorgen. U wilt de prestaties van uw Citroën/Ds vrijwaren terwijl u uw budget perfect onder controle houdt? Vertrouw het onderhoud van uw voertuig toe aan Citroën GVG erkend naverkooppunt in je omgeving . Met onze forfaits onderhouden wij uw voertuig met de grootste zorg en verzekeren wij uw veiligheid dankzij regelmatige controle. Onderhoud met originele door Citroën/Ds aanbevolen onderdelen. Wij onderhouden uw Citroën/Ds met de grootste zorg in functie van zijn kenmerken.

 

Onze forfaits:

Remmen : Wij verzekeren uw veiligheid dankzij een regelmatige controle van uw remmen.

Ophanging : Met het ophangingsforfait garanderen wij het comfort en de veiligheid van uw voertuig.

Airconditioning : Wij optimaliseren niet enkel uw comfort en uw zichtbaarheid, maar ook uw veiligheid met het klimaatregelingsforfait.

Olieverversing : Onze technici verversen zorgvuldig de olie van uw voertuig zodat zijn prestaties volledig gevrijwaard blijven.

Ruitenwissers : Voor een optimale zichtbaarheid bevelen wij u aan om de ruitenwissers van uw voertuig één maal per jaar te vervangen.

 

Citroën logoDs automobiles logo Google Maps

 

Forfaits GVG

 

2. Wij zijn erkend naverkooppunt door Bosch Car Service. (= Netwerk Multimerk voor onderhoud, herstelling & diagnose van wagens en bestelwagens tot 3,5 Ton).

 

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Wij beschikken over goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. Uiteraard maken wij alleen gebruik van originele en/of door de fabriek voorgeschreven onderdelen, zodat de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft. Doordat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop wij ieder jaar gecontroleerd worden. Wij onderhouden uw multimerk wagen met Bosch onderdelen (A-Merk) of andere merken (B of C-Merk)  met de grootste zorg in functie van zijn kenmerken.

 

Bosch Car Service LogoGoogle Maps

Werkplaats GVG