Over ons

Het team van GVG Citroën

 

1964 >  Garage werdt opgericht door onze ouders Gerard & Georgette van Goethem. Zij zijn te Sint-Niklaas in een gargebox begonnen en heel snel verhuist naar de dorpskern  in Sint-Gillis-Waas (Kronenhoekstraat 36).  Dit werd snel te klein en toen rechtover een groter pand te koop kwam verhuisde ze naar Kronenhoekstraat 39.  Het was toen een alle merken garage die goed was in onderhoud en herstelling van vooral vrachtwagens, maar ook personenwagens.

 1. Garage Van Goethem genaamd. (GVG)

 

 

 

1968 >  Als officeel Citroën Agent mogen starten en  de zaak verder uitgebouwd tot een gewaardeerde Citroën dealer in de streek die in de begin jaren vooral bekend stond om haar goede technische en elektrische kennis met noodzakelijke laatste diagnoseapperatuur, wat in die tijd niet evident was. (Vermogenbank, remtestbank, Boschdiagnosekast met scoop...).  GVG groeide van éénmanszaak uit tot kleine kleine middenstandsonderneming met groeiend personeel. Ze hadden daarboven ook veel steun van hun oudste kinderen Gonny &  Peter die mee trokken aan de kar om het bedrijf vooruit te krijgen en te voldoen aan de steeds veranderende wensen van ons groeiend klienteel.. Hij investeerden in een Carrosserieafdeling en het modernste diagnoseapperatuur om zich te onderscheiden van de andere autobedrijven.

 1. Citroën Garage Van Goethem genaamd.  (Citroën GVG)

 

 

 

1990 > Onze ouders Gerard & Georgette van Goethem besliste om de fakel over te geven aan 4 van hun 5 kinderen Gonny-, Peter-, Chris- & Filip Van Goethem. Door de jaren heen hebben wij met steun van onze ouders, broers, zus en medewerkers een stevige reputatie opgebouwd  naar onze klanten toe in het garage & carrosseriegegebeuren.  Wij huurde verder op Kronenhoekstraat 39, en kochten 3.000m² nieuwe industriegrond te Kluizenhof 26, ook in Sint-Gillis-Waas. Dit om aan de veranderende noden en wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen.

 1. Citroën Garage-Carrosserie Gebr. Van Goethem genaamd.  (Citroën  Garage-Carrosserie GVG)

 

 

 

2001 > Kluizenhof 26, Opening van onze 3.000m² nieuwe industriebouw in Sint-Gillis-Waas om te kunnen blijven voldoen aan de verandereende wensen wan onze klanten. Een grotere toonzaal, parking, magazijn, receptie... en een gescheiden garage- & Carrosserieafdeling.

 1. Citroën Gebr. Van Goethem genaamd.  (Citroën GVG)
 2. Autoschade Chris (Multimerk Carrosserie)

   

   

   

   

  2008 > Hebben 200m² grond van onze gemeente mogen kopen en geinvesteerd in de buitenomgeving, parking, zonnepanelen en een volledig automatische Carwash om onze klanten beter te kunnen verzorgen en ecologisch te zijn om wederom iets meer te kunnen bieden aan onze klant als het gemiddelde Autobedrijf.

  1. Citroën Gebr. Van Goethem genaamd.  (Citroën GVG)
  2. Autoschade Chris (Multimerk Carrosserie

   

   

   

  2014 > Aankoop Kluizenhof 28, we kregen  de kans om de 2.000m² grond van onze buurman te kopen te .  Daar werdt eerst een extra paking tweedehandswagens aangelegd, en even later metselde wij een ontvangstruimte op gelijkvloers en toonzaal in kelder. Op verdieping 1+2+3  metselde wij 4 appartementen om te verhuren.  Wij volgde de noden en wensen van onze klanten en begin 2018 

  1. Citroën GVG
  2. 4AllCars Carrosserie (Multimerk Carrosserie=Naamsverandering van vroegere Autoschade Chris)
  3. 4AllCars Garage (Multimerk Garage)

   

   

   


  2018 > kregen opnieuw een kans om "2.000M² industiegrond, toonzaal, magazijn, parking en privewoonst" aan de andere zijde Kluizenhof 28 te kopen. Vermits je deze kans maar 1 maal in je leven krijgt hebben wij besloten dit te doen. Dit om in de toekomst onze klanten op een leuke manier te kunnen blijven helpen en klaar te zijn voor hun nieuwe verwachtingen. Wij gaan verder onder de nieuwe naam  Autobedrijf Gebr. Van Goethem 

  AUTOBEDRIJF GVG  heeft momenteel 3 afdelingen; 

  1. Citroën GVG : Merkdealer van Citroën & Ds Automotive.
  2. 4AllCars Carrosserie : Multimerkcarrosserie die aangesloten is bij het merk "Axa & Schadenet".
  3. 4AllCars Garage : Multimerkgarage die aangesloten is bij het merk "Bosch Car Service"​.
  4. In de toekomst soliciteren wij ook om Peugeot en Opel  Merkdealer te worden... o:)

   

   

  Citroën GVG : Merkdealer van Citroën & Ds Automotive.

  Google Maps

   

   

   

  4AllCars Carrosserie : Multimerkcarrosserie die aangesloten is bij het merk "Axa & Schadenet".

  Google Maps

   

   

   

  4AllCars Garage : Multimerkgarage die aangesloten is bij het merk "Bosch Car Service"​.

  Google Maps